knjizara.com
Photoshop CS2 za digitalne fotografe

Scott Kelby (autor)

Photoshop CS2 za digitalne fotografe
rasprodato

Da li ste spremni za čudesnu novu verziju Photoshop knjige koja ruši sva pravila? Scott Kelby, najbolje prodavani autor današnjice, još jednom diže ovu knjigu na potpuno novi nivo dok otkriva najnovije, najvažnije i najuzbudljivije tehnike novog Adobe Photoshop-a CS2 za digitalne fotografe.

Potpuno novo izdanje, na 100 strana više, i sada u tvrdom povezu.
Ova velika nadogradnja višestruko nagrađivane knjige koja je oborila sve rekorde, radi za digitalne fotografe ono što još nikada nije rađeno – odbacuje sve nevažne stvari i pokazuje vam tačno “kako da to uradite”. Ovde nećete naći go

milu teorije; ova knjiga vas ne tera da isprobavate sopstvena podešavanja ili da sami shvatite. Umesto toga, Scott vam pokazuje korak po korak tačno one tehnike koje danas koriste profesionalni digitalni fotografi, a najbolje od svega je, što vam on pokazuje tačno koja podešavanja da upotrebite, kada da ih upotrebite, i zbog čega. Zbog toga je prethodna verzija ove knjige osvojila svet digitalne fotografije na prepad. Ali sada, njegova nova CS2 verzija je još veća, još bolja i otkriva još više strogo čuvanih tajni profesionalaca.
Naučite kako to profesionalci rade
Svake godine Scott podučava hiljade profesionalnih fotografa kako da koriste Photoshop i skoro svi bez izuzetka imaju isto pitanje, iste probleme i iste izazove – i to je tačno ono što je on opisao u ovoj knjizi.

Naučićete:
Tehnike izoštravanja koje koriste profesionalci.
Trikove profesionalaca za brzo ispravljanje najubičajenijih problema sa digitalnom fotografijom!
Podešavanja korak-po-korak koja pokazuju kako da u štampi dobijete isto ono što vidite na ekranu.
Celo poglavlje o najnovijih, najtraženijim Photoshop specijalnim efektima!
Kako da korigujete boju na bilo kojoj fotografiji bez mnogo muke.
Kako da procesirate RAW slike sa digitalnog fotoaparata (plus kako da iskoristite sve nove Camera Raw funkcije u CS2)!
Tajne retuširanja portreta o kojima znaju samo profesionalci!
Kako da smanjite šum, da izađete na kraj sa problemima vezanim za objektive i još mnogo toga.
Kako da prikažete svoj rad kao profesionalac!
Plus gomila prečica, zaobilaznica i tajnih trikova koji će vašu produktivnost podići u neslućene visine!
Ako ste digitalni fotograf, i spremni ste da naučite “trikove zanata” – iste one koje današnji vodeći profesionalci koriste da bi korigovali, editovali, izoštrili i prikazali svoje radove – onda držite knjigu koja će upravo to uraditi.

Osnovno o autoru:
Scott Kelby je glavni i odgovorni urednik Photoshop User časopisa, predsednik National Association of Photoshop Professionals, direktor treninga za Adobe Photoshop Seminar Tour, i jedan od vodećih instruktora na seminarima u zemlji danas. Scott je nagrađivani autor više od 26 knjiga o Photoshopu, digitalnoj obradi slika i tehnologiji i trenutno je najbolje prodavani autor od svih knjiga koje se bave računarima i tehnologijom. Njegovi drugi naslovi uključuju Photoshop Down & Dirty Tricks, Photoshop Photo-Retouching Secrets, Photoshop Classic Effects, a takođe je ko-autor knjige Photoshop Killer Tips. Njegov pitak, opušten stil podučavanja čini ovladavanje Photoshopom veoma zabavnim. On podučava hiljade korisnika na svojim seminarima svake godine i zna iz prve ruke koje se tehnike najviše traže, i deli ih ovde sa vama u svojoj poslednjoj knjizi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Photoshop , Digitalna obrada slike , Računarsko programiranje , Računarski programi
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2006; latinica; 24 cm; 469 str.; 86-7310-365-7;