knjizara.com
Opraštam ti

Kevin Alan Miln (autor)

Opraštam ti
rasprodato

Nekada davno, na romantičnim ulicama Beča, Itan je upoznao Anu, ljubav svog života. Venčali su se i nadali se da će dočekati starost zajedno. Bili su mladi i puni ideala, a život je bio lep. Verovali su jedno drugom, a dokaz tog poverenja i privrženosti bila su ljubavna pisamca koje je Ana ostavljala među žicama Itanove gitare.
I pored svih obećanja datih na dan venčanja, Itan je shvatio da u stvarnosti nije sve tako jednostavno. Umesto da se bavi muzikom, što je bio njegov životni san, on po čitav dan radi kako bi zaradio za svoju porodicu. Njegov nekada

poletan umetnički duh, njegova strast sa kojom je u mladosti pisao svaku notu, sada su posrnuli pod pritiskom sumorne svakodnevice.
A onda, u jednom trenu, život će mu se prekorenuti naglavačke. Suočen sa teškim iskušenjem, počeće da se preispituje. Može li da ostavi prošlost za sobom i otvori svoje srce? Da li je prekasno da završi pesmu koju je počeo da piše Ani na dan kada su se venčali? Hoće li uspeti da se podseti na to zašto se zaljubio u nju?
Nezaboravna priča o ljubavi i praštanju, o porazima i slomljenom srcu poput ljubavne pesme, ova knjiga je inspiracija za sve one koji veruju u prava osećanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 255 str.; 978-86-7710-925-7;