knjizara.com
OpenOffice.org
osnove

Saša Dimitrijević (autor)

OpenOffice.org
rasprodato

Nedostajući priručnik za korisnike koji sa Microsoft Officea prelaze na besplatni OpenOffice
Priručnik za one koji uvek traže prečice!
Bilo da planirate da OpenOffice.org koristite u poslovne svrhe ili kod kuće, u ovom praktičnom priručniku ćete naći mnoštvo rešenja za probleme sa kojima se možete susresti u praksi. Priručnik je namenjen korisnicima paketa MS Office koji planiraju prelazak na OpenOffice.org, ali ne i samo njima. On će Vam omogućiti da se upoznate sa mogućnostima OpenOffice.org pre nego što odlučite da li želite da ga koristite. Ukoliko već koristi

te neku od verzija ovog paketa, naći ćete odgovore na pitanja koja su Vas mučila, a korisnici MS Officea će naći i uporedni pregled često korišćenih komandi, čime će prelazak biti dodatno olakšan.
Takođe, za mnoge korisnike Windows operativnog sistema, OpenOffice.org će biti prva Linux aplikacija kojom će ovladati zahvaljujući ovom priručniku. Kada savladate OpenOffice.org za Windows, znaćete većinu zadataka da obavite i pod Linuxom, jer je rad u aplikaciji isti pod oba operativna sistema.
Knjiga sadrži primere iz domaće poslovne prakse koja razlikuje okruženja u multinacionalnim korporacijama - ali to je ono sa čime se srećete svakog dana i što Vam je potrebno da sebi i saradnicima olakšate život.


Ostali naslovi iz oblasti: Obrada teksta

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2003; latinica; 24 cm; 366 str.; 86-7310-234-0;