knjizara.com
Odgajati devojčice prema Stivu Bidalfu

Stiv Bidalf (autor)

Odgajati devojčice prema Stivu Bidalfu
825 din
U korpu

Knjiga Stiva Bidalfa Kako odgajati sinove bila je svetski bestseler koji je pomogao milionima roditelja da razumeju svoje sinove. Međutim, danas su devojčice te koje su u nevolji, u svetu koji čini se nastoji da podrije njihovo samopouzdanje i obesmisli njihove živote. Devojčicama je potrebno da budu jake i u ovoj toploj knjizi Bidalf povezuje najbolje znanje iz celog sveta o tome kako odgajati kćerke koje znaju da su voljene i koje mogu da se bore za sebe i druge.

Saznaćete o pet stadijuma devojaštva, i o tome kako da pomognete svojoj kćerci da se razvija od najranijeg detinjstva do zrelosti, izgrađujući njeno samopouzdanje, podstičući njena prijateljstva i opremajući je da uči i veruje u sebe.
U knjizi se između ostalog razmatraju – zlostavljanje, poremećaji ishrane, imidž tela, alkohol, izlaženje na kraj sa društvenim medijima i uspešno odnošenje prema dečacima.
Sa nezaboravnim pričama o devojčicama koje su savladale prepreke, knjiga Odgajati devojčice je žestoka i nežna; saosećajna i brižna. Ona je ujedno i detaljni vodič i strastan poziv u boj.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dečja psihologija
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Mali vrt; 2. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 24 cm; 234 str.; 978-86-85639-20-3;