knjizara.com
Od ubica, s ljubavlju

Džejms Paterson, Lisa Marklund (autor)

Od ubica, s ljubavlju
rasprodato

Roman koji iz stranice u stranicu postaje zastrašujuće stvaran. Pariz je prekrasan leti Detektiv Njujorške policije Džejkob Kenon obilazi najlepše gradove Evrope. Ali njega ne privlače znamenitosti – on svaki muzej, svaku katedralu, i svaki kafe posmatra očima ubica svoje ćerke.
Ubijanje je jednostavno veličanstveno. Kenonova ćerka, Kimi, i njen dečko ubijeni su dok su bili na odmoru u Rimu. Od tada su pronađeni ubijeni mladi parovi i u Parizu, Kopenhagenu, Frankfurtu i Stokholmu. Malo toga povezuje ova ubistva, osim razglednica koje stižu u lokalne novine pred svaki novi zločin.
Voleo bih da si tu. Kenon se udružu

je sa švedskom reporterkom, Desi Lašon, koja je upravo dobila razglednicu u Stokholmu – i njih dvoje misle da znaju gde će se odigrati sledeće ubistvo.
Sa svojom neumoljivom logikom i neprestanom akcijom, Od ubica, s ljubavlju bi mogle biti dosad najživopisniji i najubedljiviji Patersonov triler. Oživljavajući sav užas i uzbuđenje veštinom konverzacijom likova koja brzo i neometano vodi priču o detektivu Džeku Kenonu, opsednutom time da privede pravdi ubice svoje ćerke ova knjiga postaje zastrašujuće stvarna.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 358 str.; 978-86-521-0845-9;