knjizara.com
Od kada sam se zavolela volim
knjiga o otkrivanju staze ljubavi - jedine staze koja ima srce

Ivana Kuzmanović (autor)

Od kada sam se zavolela volim
rasprodato

Polazeći od dirljivih ličnih iskustava, emocionalnih padova i naizgled bezizlaznih situacija, Ivana Kuzmanović nas, na topao i prisan način, vodi kroz procese transformacije sve do zaceljenja i postizanja vrhunskog kvaliteta bivanja, odnosno stanja Ljubavi.

„To je ona Ljubav kojoj težimo i za koju znamo da mora postojati iako, ponekad, izgleda nestvarna i nedostižna. Ona Ljubav koja je izvor spokoja, radosti, sreće, harmonije i kreacije. Ona koja svemu daje smisao i koja večno traje.“

Najvažniji korak koji će nas povesti Stazom do potpune Ljubavi jeste da naučimo da volimo sebe. Iako nam se na

prvi pogled može učiniti da ništa nije jednostavnije od toga, potrebni su hrabrost, znanje i veština da bi se Ljubav prema sebi ostvarila.

Knjiga Od kada sam se zavolela – VOLIM uliva nadu u postojanje rešenja... i daje nove modele ponašanja...

Težište teksta nalazi se u tački iz koje putevi vode u tri pravca: psihoterapija, duhovnost i iskustvo. To je ujedno i tačka njihovog ukrštanja i spajanja u celinu bez koje nema kvalitetnog i ispunjenog života.

Lakoća pisanja i spontano korišćenje humora čine ovu delom romansiranu studiju o Ljubavi pitkom, životnom i dostupnom. Ovo je knjiga u kojoj dobijamo ne samo predloge mogućih rešenja, već posredno učimo i šta je to osnova dobrog odnosa i svake promene!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 21. izdanje, 2018; Broširani povez; latinica; 20 cm; 229 str.; 978-86-521-0659-2;