knjizara.com
Oblikujte svoj život - 52 male brilijantne ideje kako da postanete osoba koja želite da budete

Kejt Kuk, Peni Ferguson (autor)

Oblikujte svoj život - 52 male brilijantne ideje kako da postanete osoba koja želite da budete
rasprodato

Mnogi od nas su bili frustrirani time kako teku stvari u njihovom životu u nekim momentima. Osećali su se ponekad totalno izgubljeno. Svi se tako osećamo kada ne vidimo izlaz iz situacije, i kada nemamo nadu da smo bliže ostvarenju svojih ciljeva. Isto tako često okrivljujemo druge ljude ili uslove za to što se tako osećamo.

Ali, ovako ne bi tebalo da bude. Ono što treba da uradite je da se suočite sa sobom i time gde ste sad. Ako naučite da cenite sebe, da vodite računa o sebi i da se usavršavate, počećete da uviđate jasan način na koji ćete doći do cilja.Tako ćete biti u boljoj poziciji da pomognete drugima u njihovim životima. Zato malo sebičluka

sa vaše strane može biti najbolje za sve koje znate. Da biste bolje živeli ne treba vam ni novo lice, ni novo telo ni dobitak na lutriji. To možete postići samo analiziranjem svojih dnevnih navika i svog stava prema životu, radu, sebi i drugima. Ako naučite da cenite male stvari, biće dovoljno da svaki svoj dan transformišete u bolji dan. Na svom putu ka ispunjenijem životu, naučićete kako da se bolje osećate i da postignete više sa što manje stresa. Naučićete da razvijete pametne ideje ili ono što je stvarno važno u vašem životu.

Promenite način mišljenja i promenićete svoj život. Kad jednom stvorite viziju kakav život želite da živite, onda ćete moći da počnete da živite svoje snove. Dakle, otvorite se ka novim mogućnostima i dostignućima. Samo jedna dobra ideja vas može uputiti ka pravom cilju.Ovde su vam na raspolaganju 52 briljantne ideje da vam pomognu n tom putu, ma gde sada bili.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Plato; 2008; Broširani povez; latinica; 21 cm; 117 str.; 978-86-447-0426-3;