knjizara.com
Novi besplatni čokoladni seks

Kit Lou (autor)

Novi besplatni čokoladni seks
rasprodato

Da li još uvek važi stara istina da se suprotnosti privlače i da li je čokolada, pored toga što je afrodizijak , i čarobna supstanca koja će spojiti nespojivo, saznajte u ovoj romantičnoj komediji mladog englerskog pisca Kita Loua.

Met je uspešan i privlačan direktor marketinga u jednoj kompaniji koja proizvodi čokoladu, ali i osoba koja u ime karijere žrtvuje privatni život. Sem je samosvesna novinarka koja se bori protiv vrednosti potrošačkog društva čija je personifikacija Met. Ona se bavi istraživačkim novinarstvom, posećuje plantaže kakaoa u Africi i pravi televizijske emisije o eksploatisanju dečje radne snage od strane velikih čokoladnih korporacija. Da bi cela antičokolad

na kampanja uspela njen glavni zadatak je da nekako dobije intervju od Meta Dajsona, čokoladnosg stručnjaka velike čokoladne korporacije. Oni objavljuju rat jedno drugom, a pravi problem nastaje onda kad četiri dana ostaju zaključani u fabrici čokolade u kojoj je izbio štrajk. Kako se ovako suprotstavljene pozicije mogu približiti, kako se antagonizam i ljubav prožimaju i kako čokolada utiče na to otkriva se u ovim uzbudljivim delovima romana.

Ovim romanom Kit Lou odražava duh savremenog doba. Apostrofira nove poslovne ljude, menadžere, daje pomalo kritičku sliku izvikanih kampanja, ali isto tako osuđuje samozvane borce za ljudska prava koji osim lične promocije i ne žele da postignu nešto drugo. Sa obe strane, poručuje pripovedač, postoje talentovani i iskreni pojedinci koji traže smisao u onome što rade, pa kada su i na suprotstavljenim pozicijama iskrenost i posvećenost ih združuju i prepoznaju zajednički sadržalac koji ih povezuje. U slučaju ovo dvoje junaka to je čokolada.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Plato; 2007; Broširani povez; latinica; 21 cm; 377 str.; 978-86-447-0377-8;