knjizara.com
Nindža od Japana sa Balkana

Marija Grujić Bepa (autor)

Nindža od Japana sa Balkana
rasprodato

Nindža od Japana sa Balkana je lična priča koja nas vodi u avanturu. Na putovanje heroja. Od Japana do Balkana. U istraživanje sebe. U promenu. Od tamnih kutaka svesti do visoke svesnosti. O sebi, drugima i svetu oko nas.

O čemu se u knjizi radi, možda će najslikovitije reći njeni čitaoci.
Marija Bepa san nas u ovoj knjizi vodi na dvostruki put oko sveta – od Japana do Balkana i od tamnih džepova svesti do visoke svesnosti o sebi, drugima i svetu koji nas okružuje. To je putovanje ispunjeno avanturama naše junakinje i poukama koje svako od nas može da pročita na način koji mu je blizak i čitak. Nakon što sam u d

ahu pročitala prvih pedesetak stranica ove knjige, shvatila sam da se radi o štivu koje se čita sa lakoćom, ali kome se valja iznova vraćati uz posvećenost kakva se namenjuje prvom čitanju. Čudesno iskustvo, bez magičnog štapića – menja čitaoce i čitateljke korak po korak, baš u ćoškovima sopstva gde vape za promenama.
Danica Čigoja Piper

Marijine priče kao melem skreću moje misli sa buke u glavi, na ono što je stvarno važno, a što tako često zaboravljamo. U njima često prepoznajem moje teme i upitanosti. Sve je lepo složila, majstorski povezala, relativizovala, poduprla iskustvom i podarila knjigu kojoj ću se sigurno vraćati.
Daniela Korolija Crkvenjakov

Uživam u Marijinim pričama, a emocije su mi pomešane. Smejem se, tužna sam, plače mi se. A u isto vreme sam radosna. Sve me podseća na film "Čokolada". Marija, koja liči na glavnu glumicu. I na vetar koji je tera da promeni mesto.
Snežana Đurđić

Znaš šta? Pomislim da ti u stvari ne postojiš, da si moja čista izmišljotina. I da ja, u stvari, sama sebi pišem te priče. Kao da živiš u mojoj pižami, pa tačno znaš šta mi treba.
Marina Topolac

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaće pripovetke
Ostali naslovi iz oblasti: Pripovetke

Izdavač: Čigoja; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 180 str.; 978-86-531-0189-3;