knjizara.com
Nešto plavo

Emili Gifin (autor)

Nešto plavo
rasprodato

Posle velikog uspeha romana "Nešto pozajmljeno" koji je dobio najbolje kritike i postao bestseler "Njujork Tajmsa",Emili Gifin piše roman "Nešto plavo" koji potvrđuje postignuti uspeh i definitivno je svrstava među najčitanije autorke.
"Nešto plavo" je roman o iznenadnim otkrićima jedne žene vezanim za pravo značenje prijateljstva,ljubavi i srećnog kraja.Ovo je roman za svakoga ko se ponekad,čak potajno,zapitao da li je ono što želiš u stvari i ono što ti treba.

"Čita se u dahu,potresna,iskrena...umesto da se opus

ti u udobnom klišeu uspešne spisateljice,Emili Gifin spretno,vešto i neodoljivo opisuje srca puna nade iza paravana nezavidnih okolnosti koje donosi život."
"Entertainment Weekly"

"Likovi su autentični... Neverovatno dobro opisuje kako je kada imaš trideset godina,a bez momka si u gradu punom dešavanja,kada se tvoj život uglavnom vrti oko prijateljstva i ljubavi u svim njihovim kompleksnim situacijama - rivalstvu i nadi da "će svi na kraju živeti srećno i zadovoljno do kraja života"."
"San Franscisco Chronicle"

"Oštroumna zapažanja i poseban i neodoljiv stil."
"Životno,dinamično,...zanimljivi dijalozi,kompleksnost pravog života,i iskrena toplina."
"Newark Star-Ledger"
"Sarasota Herald Tribune"

"Romani "Nešto plavo" i "Nešto pozajmljeno" su duhovito i domišljato napisani...Možda više nikada nećete posmatrati prijateljstvo ,dužnosti,zamršene igre moći i popuštanja na isti način."
"The Seatlle Times"

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Agencija Trivić; 2008; Broširani povez; latinica; 21 cm; 310 str.; 978-86-7632-033-2;