knjizara.com
Nemoj da me zaboraviš

Džensi Dan (autor)

Nemoj da me zaboraviš
rasprodato

Ovaj komičan i zajedljiv roman savršen je za svakog ko poželi da se s nostalgijom osvrne na svoj život i upita da li ga je mogao drugačije proživeti da je...
Lilijan Kertis ima trideset osam godina i zadovoljna je svojim životom. Uživa u svakodnevnoj rutini producentkinje njujorške tok-šou emisije. Njen odnos s mužem nije uzbudljiv ali ona je time zadovoljna. Najsrećnija je kada uveče stigne kući i uvuče se u pidžamu. A onda je iznenada, kao iz vedra neba, pogađa šokantna vest: muž želi razvod.
Potresena, Lilijan uzima odsustvo s posla i vraća se roditeljima u predgrađe Nju Džerzija. U svojoj dečjoj sobi,

gde posteri Djuran Djurana i grupe Skviz ukrašavaju zidove, pronalazi da su sećanja na doživljaje iz srednje škole pravi melem za njene probleme. U želji da ponovo proživi tinejdžerske dane ponovo sluša stare kasete, miri se s drugaricom iz srednjoškolskih dana koju je nekada izneverila i s uzbuđenjem iščekuje proslavu dvadesetogodišnjice mature generacije 1988. Srednje škole Betel. Lilijan u tome vidi šansu da obnovi vezu sa davno izgubljenim momkom Kristijanom Samersom, koji će takođe doći na proslavu. Hoće li ta veza biti kao iz bajke ili će idealizovanje prošlih vremena biti mač sa dve oštrice?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 280 str.; 978-86-521-0593-9;