knjizara.com
Najviše na svetu

Goran Prvulović (autor)

Najviše na svetu
999 din
U korpu

Sledeći životne okolnosti i ljubavne momente, ova knjiga vodi vas kroz duhovne i emocionalne dubine odnosa u porodici. Takodje, uvodi vas u svet Kelta koji idanas žive medju nama sa mnogim oblicima i elementima davnašnjeg stila življenja i verovanja.
Priča o ljubavi, Marije i Gorana, vodi nas na prag poslednje decenije dvadesetog veka i govori nam o „nekim lepšim i ljudskijim vremenima".
Ovladati ljubavlju, kao stilom života i tome naučiti naše najmilije, ispostavlja se da nije tako lako. Suočavanje sa novim i nepoznatim, dovodi nas u strepnju i grč. Oslobađanje od ovih stanja, često nam donosi radost, ispunjenost i smiraj.
Vremenom, ko

je neumitno protiče, priča nas odvodi u dvadeset prvi vek, kada je porodica na udaru tehnoloških i zakonskih novotarija ali, velika želja za zajedništvom i napretkom odnosa medju svim članovima porodice, traži žrtvovanje.
Porodica je multinacionalna i multikonfesionalna što dodatno komplikuje relacije i odnose. Poređenja nekih prošlih vremena sa sadašnjim, junacima ove priče, donosi nezaboravne slike i putovanja kroz prostor i vreme.Srbija, Španija i Švajcarska, spojene su u jedan duh, u iskonsku potrebu za oslobođenjem ali sa druge strane, potragom za korenima i pripadanjem. Sudbinski iprepletani odnosi junaka i njihova povezanost ponudiće vam sliku jednostavnosti i proživljavanja dubokih emotivnih epizoda dveju jedinstvenih a opet, na svoje načine, jednostavnih porodica.
Verujem da će te na ovom putovanju kroz istorijske prostore, ljubav i odnose u ovoj velikoj i dramatičnoj ljubavnoj priči, prepoznati i svoju ličnu legendu, kojoj je cilj da probudi i oživi moćne istine u ljudskim odnosima i počne da menja istorijske zablude i laži. Istina je moćno oružje u dušama pravednih ljudi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2016; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 241 str.; 978-86-515-1128-1;