knjizara.com
Na kraju duge

Kristina Bejker Klajn (autor)

Na kraju duge
rasprodato

Vidiš ove isprepletane niti? One predstavljaju večne životne staze, čiji su počeci u kući. Ma gde te one odvele tokom života, uvek će te vraćati na mesto s kojeg si krenula.
Moli će uskoro napuniti osamnaest godina, ali punoletstvo za nju ne predstavlja razlog za slavlje. Taj dan će obeležiti kraj obaveza socijalnog sistema, a poslednja hraniteljska porodica u koju je Moli smeštena nema nameru da je zadrži kada čekovi prestanu da stižu.

Neočekivani splet okolnosti dovodi je u kuću bogate udovice Vivijan, kojoj bi trebalo da pomogne u raspremanju tavana. Naprasita i dosto

janstvena, nenaviknuta na dobročinstvo i lepu reč, Moli s podozrenjem posmatra simpatičnu staricu koja želi da joj bude prijatelj. Međutim, kada zaviri u kutije na tavanu koje čuvaju tajnu Vivijanine prošlosti, otkriće da su njihovi životi mnogo sličniji nego što je mogla i da pretpostavi... Priče dva siročeta koje deli više od pola stoleća prepliću se u moćnu pripovest o nedaćama i izdržljivosti, ljubavi i odanosti, o drugim šansama i neočekivanim prijateljstvima – i iskonskom pravu na sopstvenu sreću.

„Iskrena priča o onima koje istorija želi da zaboravi. Pravi dragulj!“ – Pablišers vikli

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 287 str.; 978-86-10-01495-2;