knjizara.com
Na ivici sećanja

Dženifer L. Armentraut (autor)

Na ivici sećanja
rasprodato

Sutradan ujutru kada sam se probudila, rešila sam da krenem korak po korak. Kako se zovem? Morala sam nekako da se zovem, ali nije bilo ničega da se uhvatim (...) Bila sam zaglavljena u tom životu koga se nisam sećala, ugurana u ljušturu te devojke – te Samante Džo Franko – i što sam više saznavala o njoj, to mi je bila mrskija.
Samanta je stranac u vlastitom životu. Do noći kada je nestala sa svojom najboljom prijateljicom Kesi, Sam je imala sve – bila je popularna među vršnjacima, zabavljala se sa dečkom iz snova, i uvek dovoljno para za to što poželi. Polako rekonstruišuć

i svoj život od ranije ona međutim počinje da shvata kako zapravo više ne želi da bude njegov deo. To što je izgubila pamćenje pokazuje se pre kao dobitak na lutriji nego gubitak. Sem dobija novu šansu da bude bolja ćerka, sestra, i prijateljica. Zaljublje se u dečka koji ju je oduvek voleo i divio joj se uprkos tome što ga je ona ignorisala i tretirala kao đubre.

Ipak, Kesi i dalje nema, i to što se desilo te famozne noći nije samo zakopano duboko u Samantinoj svesti, već to još neko zna, i taj neko želi da istina ostane sakrivena. Ipak, Sam zna da jedino što će joj pomoći da konačno nastavi dalje jeste da rasvetli svoja zamagljena sećanja na tu kobnu noć. Ali, šta ako je njena amnezija jedini razlog zbog kojeg je Sam još uvek živa?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 348 str.; 978-86-521-1967-7;