knjizara.com
Mobing

Branko Vuković (autor)

Mobing
rasprodato

Istaknuti stručnjak u okviru svoje specijalnosti, Dr Branko Vuković, među prvima kod nas ukazuje na značaj ovog problema u društvu, na radu i u školi.
Po kompleksnosti i kompletnosti isticanja problema, monografija je jedinstvena na ovim prostorima. Svedoci smo svakodnevnih teških i destruktivnih aktivnosti uslovljenih mobingom na radnom mestu. Nažalost, svakodnevne su, doskora, nezamislive pojave agresije među decom u školi, koja za osnovu imaju mobing. Iako bism

o očekivali da je u najrazvijenijim zemljama Evrope mobing procentualno nizak, zahvaljujući ekonomskim, civilizacijskim i kulturološkim nivoima, iznenađujuće je da je učestalost mobinga najčešća u centralnoj Evropi a idući ka jugu procentualno opada. Mi smo, nažalost, po mobingu već odavno ušli u Evropu.
Beograd, 29.05.2009.g.
Prof dr sci ned Jovan Nikolić

Knjiga ”Mobing” Dr Branka Vukovića pretstavlja izvrstan, dragocen i instruktivan priručnik za najširu čitalačku publiku i zbirku saveta i opomena za sve aktuelne i potencijalne žrtve, tako i nosioce mobinga-mobera.Zbog izuzetnog značaja mobinga u svakodnevnom životu svakog čoveka bez obzira na ulogu i poziciju najsrdačnije preporučujem ovo štivo za štampanje u što većem tiražu i da bude dostupno najvećem broju čitalaca.
Beograd, 16.05.2009.g.
Prof dr sci Pero Kalezić, neurohirurg

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zlostavljanje na radu , Mobing
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Logos art; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 54 str.; 978-86-7360-141-0;