knjizara.com
Menadžment informacioni sistemi

Šemsudin Plojović (autor)

Menadžment informacioni sistemi
rasprodato

Knjiga ima prvenstveni cilj da zadovolji potrebe studenata kao sveobuhvatni udžbenik uz čiju pomoć mogu uspešno da savladaju osnove menadžment informacionih sistema.

Načinom obrade u ovoj knjizi postignuta su tri cilja:

1. Da se uvedu studenti, prvenstveno iz oblasti biznisa i ekonomije u oblast menadžment informacionih sistema. Da se osposobe za prepoznvanje potrebe za primenom informacionih tehnologija i informacionih sistema u poslovanju. Glavni

akcenat je stavljen na prepoznavanje potreba, projektovanje i izgradnju informacionih sistema – udžbenik je problemski orijentisan; konkretna primena informacionih sistema je prikazana na osnovu teorijskih postavki predstavljenih u udžbeniku.
2. Da se ukaže biznismenima i menadžerima na mogućnosti koje pruža primena informacionih sistema u preduzećima kako bi uvideli da tom segmentu poslovanja treba posvetiti posebnu pažnju kako bi ostvarili konkurentsku prednost.
3. Da se omogući stručnjacima iz različitih oblasti da steknu osnovna znanja o tome kako primena informacionih sistema može uticati na poboljšanje pokazatelja poslovanja organizacije.


Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Internacionalni univerzitet; 2009; latinica; 25 cm; 352 str.; 978-86-84389-17-8;