knjizara.com
Mala psihologija za klince i klinceze
transakciona analiza za decu do sedme godine

Alvin Frid (autor)

Mala psihologija za klince i klinceze
rasprodato

Ova knjiga je osmišljena da pomogne malim dečacima i devojčicama da upoznaju sebe, da ih spreči da izvedu neke loše zaključke o sebi, da ih uveri da nisu žabe ni onda kada ih neki drugi tako nazivaju, već da je svako od njih princ ili princeza. Namenjena je predškolcima i uči decu da direktnim i otvorenim razgovorom sa svojim roditeljima, kao i drugim važnim ljudima, mogu da ostanu prinčevi i princeze i da se oslobode "žabastih" osećanja. Cilj knjige je da pomogne deci da razumeju mamu, tatu, braću i sestre mnogo bolje nego što su drugi razumeli njih i da će se tako moći bolje slagati sa ljudima. Naučiće da izbega

vaju "psihološke otrove", moći će da izbegnu da jednog dana doživljavaju nervne slomove i imaju potrebu za psihotertapijom i lekovima. Izbeći će, takođe, kada i sami budu odrasli da proizvode psihološki otrov i prenose ga dalje svojoj deci.
Knjiga je napisana jednostavno, uz upotrebu jednostvnih pojmova koji se koriste u transakcionoj analizi i dovoljno je zabavna da zainteresuje i mnoge odrasle, a veoma je korisna i vaspitačima u vrtićima i zabavištima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Transakciona analiza , Knjige za predškolce
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Psihopolis institut; 2012; Broširani povez; latinica; 24 cm; 130 str.; 978-86-86653-52-9;