knjizara.com
Make up s potpisom

Sanja Agić (autor)

Make up s potpisom
rasprodato

Brojni saveti o nezi i šminkanju čuvene hrvatske šminkerke Sanje Agić
Za samopouzdanje svake žene, bez obzira na njezinu dob, veoma je bitan lijep i njegovan izgled. Osim savjeta o šminkanju, u knjizi Make up s potpisom svaka će žena naći brojne korisne savjete o uljepšavanju, pravilnoj prehrani, estetskim kirurškim zahvatima, primjeni botoksa i filera, njezi kože, kose i noktiju, o zdravim i lijepim zubima, trajnom make upu, ugradnji umjetnih trepavica, kao i o psihologiji ljepote. Naučite što sve treba sadržavati vaša kozmetička torbica, zašto su kistovi važni i kako ih odabrati, kako u 14 koraka doći do savršenog make upa i još mnogo toga.
Sanja Agić, jedna

od vodećih hrvatskih make up artistica, svoje je desetogodišnje iskustvo pretočila u ovu bogato ilustriranu knjigu u kojoj nam ne otkriva samo tajne svoje profesije već slikovito objašnjava osnove i tehnike šminkanja. Svoju strast za uređivanjem drugih otkrila je još kao djevojčica, a nakon završene škole za make up kod Borisa Čavline počela se i profesionalno baviti make upom. Ubrzo nakon toga dobila je priliku pokazati svoj talent pa danas potpisuje brojne modne kampanje, naslovnice raznih domaćih i inozemnih modnih časopisa te modne revije i editorijale, a radi i s mnogim glumicama, pjevačicama, voditeljicama, modelima, manekenkama te s prestižnim hrvatskim fotografima i dizajnerima.
Make up s potpisom prva je knjiga ove vrste u nas, a u njoj ćete otkriti da je šminkanje prava umjetnost, ali i igra, i da se svatko od nas može prepustiti mašti i poigrati bojama i kistovima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kozmetika , Šminka
Ostali naslovi iz oblasti: Kuća i domaćinstvo

Izdavač: VBZ; 2013; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 264 str.; 9789533045566;