knjizara.com
Magični teatar ljubavi i smrti

Verica Vinsent Kol (autor)

Magični teatar ljubavi i smrti
rasprodato

Beogradska pozorišna publika bila je luda za Emilijom Avramović. Predstave u kojima je igrala postajale su hit preko noći, njen privatni život omiljena tema tabloida, a njena garderoba modni trend. Čime je to vladala publikom? Oni koji su njene predstave videli jednom želeli su da ih gledaju uvek iznova? Kako je tako uspešno vladala muškarcima i zašto su joj ispunjavali sve želje?
Kada je pronađena mrtva na pozornici Alt Teatra, na sebi je imala samo par crvenih cipela i plavu satensku traku, vezanu oko vrata. Slika njene smrti bila je verna kopija jedne od poza iz njene najnovije i najuspešnije predstave – Magični Kabare.
Andreja Avakumović? Kum?, bivšeg beograd

skog novinara i osnivača detektivske agencije „Grad“ posećuje Anais Sieminska, njegova prva ljubav i žena poznata javnosti po svojim ekskluzivnim udajama za bogataše internacionalnog renomea, zahtevajući od njega da nađe Eminog ubicu.
Tajni je ponekad previše i taman kada se čini da je jedna razrešena i da je rešenje Eminog ubistva na pomolu, neka druga zauzme njeno mesto. Gde je kraj?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2010; Broširani povez; latinica; 20 cm; 371 str.; 978-86-521-0400-0;