knjizara.com
MCTS udžbenik za pripremu ispita 70-620: Konfigurisanje Windows Vista klijenta+CD

Jan Maklejn (autor)

MCTS udžbenik za pripremu ispita 70-620: Konfigurisanje Windows Vista klijenta+CD
rasprodato

Microsoftovi sertifikati obezbeđuju najbolju metodu za dokazivanje da vladate aktuelnim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama. Ispiti i odgovarajući sertifikati razvijeni su da potvrde vaše kompetencije dok projektujete i razvijate, implementirate i podržavate rešenja, koristeći Microsoftove proizvode i tehnologije. Računarski profesionalci sa Microsoftovim sertifikatima su priznati i traženi eksperti u svim oblastima industrije. Sertifikacija obezbeđuje brojne prednosti kako pojedincima, tako i poslodavcima i organizacijama. Ova knjiga vam omogućava da se što bolje pripremite za polaganje ispita Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) 70-620.

Ov

a knjiga namenjena je profesionalcima za podršku informacionih tehnologija (IT), koji podržavaju operativni sistem Windows Vista u širokom spektru okruženja i koji nameravaju da polažu ispit Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) 70-620. Podrazumeva se da pre nego što počnete da je koristite, treba da posedujete solidnu osnovu u poznavanju operativnih sistema klijenata Microsoft Windowsa, kao i uobičajenih internet tehnologija

Ukoliko upravo započinjete svoj put do sertifikata, a ispit 70-620 predstavlja vaš prvi Microsoftov ispit, onda je ova knjiga namenjena upravo vama. Opredelili ste se za karijeru u kojoj se nećete obogatiti niti imati dosta slobodnog vremena, ali se nećete ni dosađivati ni biti nezaposleni (bar ne neko duže vreme). Knjiga je tu i potrebno je samo da prionete na savladavanje njenog sadržaja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Windows Vista
Ostali naslovi iz oblasti: Operativni sistemi

Izdavač: CET; 2008; Broširani povez; latinica; 24 cm; 821 str.; 978-86-7991-329-6;