knjizara.com
Luka u čarobnom dvorištu

Ljiljana Dugalić (autor)

Luka u čarobnom dvorištu
rasprodato

Moj je utisak da će ova knjiga biti čista uživancija za klince! :) Prijatno i zabavno, lako za čitanje, a istovremeno pametno i duhovno na način koji klincima može da bude blizak, razumljiv i privlačan. Sjajno!
Ivan Radosavljević, književni kritičar

Zbog istine i lakoće s kojom nam predočava život i svet, te zbog estetskih vrednosti koje sadrži, Luka u čarobnom dvorištu itekako zavređuje pažju ne samo mladih već i odraslih čitalaca. Ovom kompletnom i harmoničnom delu čitaoci će se vraćati kkako bi ga pročitali više puta, a postoji uverenje da je to jedno od onih dela koja će opstati u literaturi za decu.
Gordana Maletić, knjiže

vnik

Evo izvanredne knjige koju doživljavam kao izuzetnu pomoć u radu sa savremenim porodicama. Između njenih korica, kroz niz interesantnih priča, proživljavamo put sazrevanja dece i građenja bogatog porodičnog tkiva. A porodica jeste najznačajnije i najsigurnije mesto za odrastanje i doživljaj sveta. Naravno, ako živi punim životom. Lukini doživljaji ispripovedani u ovoj knjizi prepričavaće se, njima će se ponovo vraćati, a otkrivaće ih i buduće generacije čitalaca. Ova srcem pisana knjiga pomoći će im da na najlepši način uđu u čarobno dvorište koje ih okružuje.
Prim. dr Ljiljana (Milijana) A. Savić, pedijatar

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Duga Knjiga; 2015; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 109 str.; 978-86-86127-33-4;