knjizara.com
Loše devojke

Rebeka Čans (autor)

Loše devojke
rasprodato

Sudbina će još jednom pokazati svoju ćudljivost i poigrati se sa četvoro izuzetnih ljudi, preplićući njihove živote na sasvim neočekivan način. Amber je supermodel - mlada, lepa i uspešna - i naizgled ima sve u životu. Međutim, tajni porok koji je sve jače obuzima preti da je povede mračnom stazom. Skaj radi kao plesačica u noćnom klubu i očajnički želi da promeni svoj život, ali ne pronalazi način - sve dok joj jedan klijent ne predloži nešto krajnje neobično. U isto vreme, slavni glumac Džo Džefris dobija ultimatum od svoje verenice, koji ga primorava da se suoči sa svojim problemom seksualne zavisnosti ili da zauvek izgubi voljenu. Petal Gold, razmažena kćer

ka čuvene rok zvezde, sasvim je ubeđena da je zvezda u usponu i ne okleva da se suprotstavi bilo kome ko joj se ispreči na željenom putu ka uspehu.
Kada se njihovi životni putevi ukrste, strast, ljubomora, izdaja i osveta zauvek će promeniti Amber, Skaj, Džoa i Petal. Ipak, za neke od njih ova igra će možda biti preteška - pa čak i smrtonosna.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Alnari; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 365 str.; 978-86-7710-818-2;