knjizara.com
Ljubav moje ljubavi

Megi O"Farel (autor)

Ljubav moje ljubavi
najavljeno

"Knjiga koju je nemoguće ispustiti iz ruku, prelepo napisana... pravo čitalačko uživanje."
INDEPENDENT, Knjige godine
Na trotoaru, ispred jedne galerije, Lili upoznaje Markusa, arhitektu magnetske privlačnosti. Za manje od nedelju dana ona se useljava u njegov stan u Istočnom Londonu.
Ali ništa nije moglo da je pripremi za ono što će tamo pronaći. Osećaj prisustva neke neodređene osobe kao da ispunjava čitav stan, žene koja je u žurbi napustila sve, ostavivši samo jednu haljinu na vešalici u ormaru, tajanstveni znak na zidu i težak sveprisutan miris jasmina.
Markus, duboko u svom bolu, odbija da priča o tome. Čini se da samo Ej

dan, čovek s kojim Markus deli ovaj stan, može da razume nelagodnost koju Lili oseća, ali on ne želi da objasni, pa čak ni da priča o onome što se dešavalo pre njenog dolaska.
Ko je bila ta žena? I pod kakvim okolnostima je tako iznenada nestala? Neće proći dugo dok Lilina radoznalost ne preraste u opsesiju.

Od jednog od najtalentovanijih pisaca nove generacije (Kada si otišao) dolazi senzualna i potresna priča o strasti, odanosti i čudnim, neraskidivim nitima koje nas povezuju sa bivšim ljubavima naših partnera. Ljubav moje ljubavi je briljantan i nezaobilazan roman o tome kako je čak i na kraju sve daleko od završetka.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 342 str.;