knjizara.com
Lažan utisak

Džefri Arčer (autor)

Lažan utisak
rasprodato

Zašto je jedna stara dama brutalno ubijena noć uoči jedanaestog septembra? Zašto se jedan uspešan njujorški bankar ne iznenađuje kada jutarnjom poštom prima odsečeno žensko uvo? Zašto jedan vrhunski advokat radi samo za jednog klijenta, ali nikada ne prima platu? Zašto jedna mlada žena, vrsni profesionalac, krade Van Gogovo remek-delo mada nije lopov? Zašto jedna gimnastičarka olimpijske klase prima milion dolara za svaki zadatak, ali nema račun u banci? Zašto se jedna odlična studentkinja i bogata naslednica privremeno zapošljava kao sekretarica? Zašto je jedna engleska grofica spremna da ubije bankara, advokata i gimnastičarku makar ostatak života provela u zatvoru? Zašto je jedan japans

ki magnat čelika spreman da preda pedeset miliona dolara ženi koju prvi put sreće? Zašto jedan viši agent FBI-ja pokušava da utvrdi kakve veze postoje između ovih osam, naizgled nevinih pojedinaca?
Na sva ova pitanja dobićete odgovore u najnovijem romanu Džefrija Arčera Lažan utisak, ali pre toga čeka vas akcija puna iznenađenja i obrta od kojih zastaje dah, i to na putovanju od Njujorka preko Londona do Bukurešta i Tokija i najzad do jednog uspavanog sela, gde se konačno raspliće misterija poslednje Van Gogove slike.
Tek tada ćete saznati da Van Gogov Autoportret sa zavijenim uvom i sam krije tajnu koja predstavlja poslednji obrt u ovom nezaboravnom trileru.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 432 str.; 978-86-521-0014-9;