knjizara.com
Košarka CD

Miodrag Mićić, Nebojša Danilović (autor)

Košarka CD
rasprodato

Magija igara sa loptom oduvek je privlačila našu pažnju. Kroz njih se najviše prikazuje karakter nacije koja voli da se nadmeće. Zato smo u njima ostvarili i najveće domete. Pregledajući ovaj disk upoznaćete košarku i najvažnije rezultate, od najmlađih do seniorskih kategorija. Od naših državnih prvenstava i međunarodnih klupskih takmičenja, preko evropskih i svetskih prvenstava, do olimpijade.

Kroz više od 1500 fotografija, 200 minuta filma i na hiljade rezultata i tabela upoznaćete svu lepotu igre zvane košarka.

Disk izm

eđu ostalog sadrži:
- Rezultate, tabele i koševe najboljih svetskih košarkaških reprezentacija na svim Olimpijskim, svetskim i evropskim prvenstvima.
- Rezultate i tabele juniora na svetskim prvenstvima
- Tabele najvažnijih klubskih takmičenja.
- Snimke koševa, asistencija, blokada i zakucavanja najboljih svetskih košarkaša na raznim takmičenjima širom sveta a među njima i naših Divca, Stojakovića, Bodiroge... Tu je i snimak najveće tuče u istoriji NBA košarke.
- Snimke sa utakmica na kojima naša reprezentacija osvaja zlatna odličija na svetskim i evropskim prvenstvima. SP SAD 2002 (SAD - Jugoslavija 78:81; Jugoslavija – Argentina 84:77), SP 1998 (Jugoslavija – Rusija 64:62), EP 2001 (Turska – Jugoslavija 69:78), EP 1997 (Jugoslavija – Italija 61:49), EP 1995 (Jugoslavija – Litvanija 96:90)
- Snimke odlučujućih trica Aleksandra Đorđevića, zakucavanje Danilovića preko Sabonisa.
- Stotine fotografija sa košarkaških utakmica širom sveta.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Košarka
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Multisoft; 2006; ćirilica; 86-83473-35-X;