knjizara.com
Koplje sudbine

Trevor Ravenskroft (autor)

Koplje sudbine
rasprodato

Okultne moći koplja kojim je proboden Hrist.
Da li je nacistička Nemačka bila magijska tvorevina, a njen Firer psihopata opsednut luciferijanskom energijom koja ga je gonila na to da pokori svet? Da li je „hiljadugodišnja imperija“ u senci kukastog krsta bila samo iluzija jedne nacije i njenog manijakalnog vođe ili je reč o nečem drugom, dubljem i mračnijem, što mogu spoznati samo upućenici u ezoterijsku istoriju sveta?
Uz pomoć J

ohana Valtera Štajna, izbeglog nemačkog adepta visokog ranga koji je poznavao Hitlera, Trevor Rejvenskroft nam otkriva fascinantno i nedovoljno poznato Hitlerovo crnomagijsko uzdizanje, kao i njegovu neutoljivu želju da se domogne Koplja sudbine – jedne od najzagonetnijih svetskih relikvija. Čudesno koplje, kojim je rimski vojnik prekratio Hrisotve muke na raspeću, tokom vekova postaje talisman moći i upravljanja sudbinom sveta.
Koliko pripovest o tome kako je Hitler osvojio mistično koplje, toliko i potraga za smislom postojanja i pokretačkim snagama dobra i zla, Koplje sudbine je jedno od najznačajnijih dela iz oblasti alternativne istorije i dramatično napeta priča koja otkriva tajne mehanizme mračnih društava i pojedinaca, i nasuprot njima, ljude nadahnute Svetim duhom koji koji vode borbu protiv sila destrukcije, mraka i porobljavanja ljudskog roda.
Nezaobilazna knjiga za razumevanje okultne prirode Trećeg rajha.
Štivo od fundamentalnog značaja za svakog čitaoca otvorenog za spoznaje koje mu zvanična istoriografija nikada neće pružiti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Okultizam , Hitler
Ostali naslovi iz oblasti: Publicistika

Izdavač: Laguna; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 393 str.; 978-86-521-1321-7;