knjizara.com
Kokainske hronike

Gari Filips, Džervi Tervelon (autor)

Kokainske hronike
rasprodato

17 američkih književnika mlađe generacije, svako iz svog ugla ili vlastitog iskustva, napisao je priču o kokainu. Antologiju su priredili Gary Phillips i Jervey Tervalon, koji su i autori predgovora.

Nothing to snort at...

Nezavisno od toga da li ste boravili u svetu narkotika ili niste, koliko o njemu znate ili ne znate, da li ga se plašite ili ne, da li hoćete od njega da pobegnete ili pak više o njemu da saznate, Kokainske hronike su prava knjiga za vas! Ambiciozno zamišljena zbirka sadrži 17 potpuno drugačijih proznih komada koje su napisali najznačajniji američki pisci mlađe generacije, a koju su priredili slavni autori Gary Phillips i Jervey Tervalon.

Nijed

nu priču nećete preskočiti: Lee Child, Laura Lippman, Ken Bruen, Susan Straight, Jerry Stahl, Nina Revoyr, Bill Moody, Emory Holmes II, James Brown, Gary Phillips, Jervey Tervalon, Kerry West, Donnell Alexander, Deborah Vankin, Robert Ward, Manuel Ramos i Detrice Jones.

"Kokainske hronike" predstavljaju dozu čistog, nerazblaženog, urbanog, sirovog i neumoljivog noira. Upozorenje: Ove priče izazivaju zavisnost.
– Harlan Coben, književnik, autor romana Samo jedan pogled (Just One Look)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Književnost i filologija

Izdavač: Cenzura; 2007; Broširani povez; latinica; 20 cm; 304 str.; 978-86-86559-00-5;