knjizara.com
Knjiga o deci
kako podržati slobodu i inteligenciju nove generacije

Osho (autor)

Knjiga o deci
950 din
Stara cena: 1056 din
U korpu

Deca imaju autentičnu slobodu. Deca su razigrana, radosna i prirodno kreativna. Dok ne porastu, većina deca postanu žrtve „produktivnosti“ i kalupa lepog ponašanja, tako da im ostane samo nostalgija za detinjstvom. Osho kaže: „Doživljaji iz detinjstva proganjaju inteligentne ljude celog života. Svi bi želeli da ponovo osete istu nevinost, isto čudo, istu lepotu.“

Iako se svaka naredna generacija zaklinje, iz najboljih namera, da neće ponavljati greške prethodnika, svaka od njih neizbežno zatiče sebe kako nasleđena ograničenja nameće generacijama koje dolaze.

Ova knjiga preds

tavlja poziv za „oslobodilački pokret dece“ u cilju razbijanja starih obrazaca i stvaranja prilika za nov način povezivanja ljudskih bića. Knjiga o deci je vodič za odrasle koji će im pomoći da shvate kako uslovljavaju i menjaju decu. Zahvaljujući toj svesti, odrasli će naučiti kada da gaje i štite decu, a kada da im se sklone s puta da bi deca mogla procvetati u svoj najviši potencijal i dosegnuti najveće mogućnosti za radost.

OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je zbog svog revolucionarnog doprinosa nauci unutrašnjeg preobražaja, a uticaj njegovih učenja nastavlja da raste dopirući do duhovnih tragača svih starosnih doba bukvalno u svim zemljama sveta.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vaspitanje
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 226 str.; 978-86-7950-325-1;