knjizara.com
Kako biti Parižanka
gde god da si

grupa autora (autor)

Kako biti Parižanka
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Ljubav, stil i loše navike.
Knjiga koja će vas zabaviti i nasmejati dok budete hrabro i slobodno koračale u cipelama prave Parižanke i otkrivale koliko ste i same cool.
Četiri uspešne i izuzetne Francuskinje konačno nam objašnjavaju kako je to biti Parižanka: kako se oblače, zabavljaju i zbog čega su autentične.
U kratkim, razigranim poglavljima ove Parižanke vam predočavaju svoje originalne poglede na stil, kulturu, stavove o mnogim ženskim pitanjima i muškarce. Dugogodišnje prijateljice An Berest, Odri Duan, Karolin de Megre i Sofi Mas su neudate žene u ozbiljnim vezama koje imaju decu. Talentovane i pom

alo boemski nastrojene one imaju uspešnu karijeru u svetu muzike, filma, mode i izdavaštva. Neuobičajeno iskreno i otvoreno razotkrivaju nam mitove o tome šta je tajna uspeha savremenih Parižanki. Govoreći o svojim tajnama i manama na duhovit način, otkrivaju nam zbog čega su njihova osećanja komplikovana a ponašanje im je često kontradiktorno. Priznaju da su snobovi, pomalo egoisti, nepredvidive ali nikako nepouzdane. Iako zahtevne i tvrdoglave, one su i nežne i romantične.

Povešće vas na prvi izlazak, na zabavu, s njima ćete prebroditi mamurluk, obići ćete glavna sastajališta u Parizu, ići ćete na izlet, spremaće vam fantastičnu večeru i otkriti vam trikove zbog kojih će gosti pomisliti kako ste fantastična domaćica... Ali druženje s njima doneće vam mnogo više od toga – mnogo nestašluka i iznenađenja! Pokazaće vam kako da budete tajanstvene i senzualne, izgledate prirodno, učinite dečka ljubomornim, ali i šta osećaju prema deci i misle o venčanjima i odlasku u teretanu.

„Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka.“ Karl Lagerfeld

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Francuska , Pariz
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 255 str.; 978-86-521-2055-0;