knjizara.com
Judin soj - roman o Odeljenju Sigma

Džejms Rolins (autor)

Judin soj - roman o Odeljenju Sigma
rasprodato

Od otvorene pučine Indijskog okeana, do mračnih džungli jugoistočne Azije, od venecijanskih kanala do grobnica drevnih kraljeva, Odeljenje Sigma mora da nađe rešenje za bolest koja preti da uništi celokupni život na našoj planeti – misteriju čiji su koreni vekovima u prošlosti.
Međutim, ovaj izazov mogao bi da bude prevelik čak i za elitne članove Odeljenja Sigma. Dok se epidemija pretvara u pandemiju, direktor Pejnter Krou i komandant Grej Pirs moraju da se oslone na zločinca koji im je prouzrokovao mnogo problema u prošlosti.
Da li će ovaj put njihov neprijatelj biti dostojan poverenja – ili će ih izdati kao Juda?

Toliko uzbudlj

ivo da ćete se jedva uzdržati od grickanja noktiju.
San Francisko kronikal

Ovo je mešavina Kaslera i Ladlama, sa blagom primesom Dena Brauna.
Pablišers vikli

Rolins je jedan od najinventivnijih savremenih pripovedača.
Linkoln Čajld

Njegovi obožavaoci navikli su da očekuju zabavnu i napetu priču koja se odvija munjevitom brzinom... Rolins im poklanja fantastične pripovesti pune akcije i avantura.
Buklist

Rolins piše inteligentno, jasno i ima osvežavajući smisao za humor.
Kirkus rivju

Kad je Marko Polo odlazio iz Kine, Kublaj-kan je Venecijancu poklonio četrnaest velikih brodova sa šest stotina članova posade. Kad je Marko stigao u Veneciju posle dve godine provedene na moru, od čitave flote ostala su samo dva broda i osamnaest mornara. Šta se desilo sa ostalim brodovima i njihovom posadom, ostalo je misterija do danas.
„Rekli ste da virus napada samo bakterije, pretvarajući svaku od njih u novo smrtonosno stvorenje, i da ne može direktno da napadne ljudske ćelije. Ali to ne znači da virus ne može da pliva u moždanoj tečnosti. Na to ste mislili kad ste rekli da je u toku inkubacija. Virus je u njenoj glavi.“

Džejms Rolins je doktor veterine i ima privatnu ordinaciju u Sakramentu, u Kaliforniji. Amaterski se bavi speleologijom i ronjenjem, i često se može naći ili pod zemljom ili pod vodom. Autor je mnogih bestselera u kojima povezuje naučna saznanja i mističnu prošlost.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Okean; 2008; Broširani povez; latinica; 21 cm; 467 str.; 978-86-7752-064-9;