knjizara.com
Istražite Illustrator CS2

Annesa Hartman (autor)

Istražite Illustrator CS2
rasprodato

Knjiga Istražite Illustrator CS2 donosi ažurne informacije o najnovijoj verziji programa za crtanje iz Adobeovog paketa Creative Suite i pokazuje dizajnerima kako da ovaj izuzetan softverski alat iskoriste za izuzetan dizajn.

Autorka knjige Annesa Hartman iskusan je dizajner i organizator radionica, poznata po svom jasnom, pristupačnom stilu. U knjizi Istražite Illustrator CS2 ona objašnjava neophodne veštine i postupke pomoću kojih ćete napraviti zadivljujuća dela. Knjiga istražuje alatke i svojstva najnovije verzije Adobe Illustratora i pokazuje kako da napravite vektorsku grafiku i crteže za štampu i za Web. Tekst bogat

informacijama stručno je protkan brojnim crtežima koji ilustruju važne koncepte dizajna i pokazuju vam put ka privlačnoj digitalnoj grafici.

Osnovne odlike knjige

- Sažeto su predstavljene alatke i tehnike Adobeovog standardnog programa za digitalno crtanje.
- Kroz vizuelno istraživanje saznaćete kako dizajneri koriste Illustrator u izradi svojih dela, sa glavnim naglaskom na kreativnosti - pomoći će vam i poglavlje u punom koloru o upotrebi boja u Illustratoru.
- Primeri projekata za klijente omogućavaju čitaocima da praktično primene opisane alatke i tehnike.
- Priloženi radovi vodećih dizajnera pokazuju kako da pronađete inspiraciju kada vaša kreativnost zataji, kako da izbegnete uobičajene greške, kako da pripremite Illustratorove datoteke za kasniju obradu - uz niz dragocenih saveta za dizajnere.

Na preko pedeset strana u boji naći ćete inspirativne primere crteža koji se mogu napraviti u Illustratoru. Prateći CD sadrži datoteke vežbi, lekcije i druge korisne alate koji olakšavaju učenje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika
Ostali naslovi iz oblasti: DTP

Izdavač: Mikro knjiga; 2006; latinica; 24 cm; 316 str.; 86-7555-285-8;