knjizara.com
Ishrana žena 21. veka
hranom sprečite najčešće ženske bolesti i tegobe od tinejdžerskih godina do menopauze

Lejla Kažinić Kreho (autor)

Ishrana žena 21. veka
rasprodato

Jedna od najpoznatijih nutricionistkinja našeg regiona - Lejla Kažinić Kreho, napisala je novu knjigu o zdravoj ishrani i lečenju hranom: „Ishrana žena 21. veka“.Cilj ove knjige je da modernim ženama svih generacija - od tinejdžerki do onih u „zlatnim godinama“ pomogne da što lakše podnesu tempo savremenog života koristeći samo najbezbolnije, najjednostavnije i najpristupačnije sredstvo – hranu!
U 12 poglavlja i preko 100 recepata, nalaze se uputstva kako da uz pomoć namirnica koje su nam svakodnevno dostupne održavamo željenu težinu, kako da osvežimo seksualni život, kako da se pripremimo za trudnoću i dojenje ili pak s lica izbrišemo godine.
Tu su i poglavlja s recep

tima koji mogu pomoći kod najčešćih zdravstvenih tegoba u svakom od životnih razdoblja žene, od poremećaja prehrane i akni u tinejdžerskim godinama, preko neplodnosti i endometrioze u zrelom dobu sve do menopauze, osteoporoze i raznih bolesti.
U ovoj bogato ilustrovanoj i moderno opremljenoj knjizi, Lejla Kažinić Kreho između ostalog daje i pregled najpopularnijih dijeta za mršavljenje i iznosi njihove dobre i loše strane.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dijetetika , Kuvarski recepti , Žene , Ishrana , Priprema hrane i obroka
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Profil knjiga; 2010; Broširani povez; latinica; 24 cm; 213 str.; 978-86-6059-037-6;