knjizara.com
Iščezavanje

Megi Stivoter (autor)

Iščezavanje
rasprodato

Čežnja
Kada su Grejs i Sem pronašli jedno drugo, znali su da će morati da se bore da bi ostali zajedno. Za Sema, to znači raskid sa vukodlačkom prošlošću. Za Grejs, suočavanje sa budućnošću, koja je sve manje izvesna.

Gubitak
Pridružuje im se novi vuk po imenu Kol, čija je prošlost puna bola i opasnosti. Boreći se sa sopstvenim demonima, on prihvata vučji život, a odriče se svega što ga povezuje s ljudima.

Iščezavanje
Za Grejs, Sema i Kola, život je neprekidna borba između dve sile – vuka i čoveka. Ljubav takođe sadrži dve strane. Ona rastužuje i nagoni na neobuzdanu radost, hvata u klopku i oslobađa, mami i obespokojava. Njihov svet se ruši, ali ljubav

ostaje. Hoće li to biti dovoljno?
Nastavak bestselera Jeza.

Ima li nade za opstanak u svetu koji se ruši?

Ljudske oči na vučjim njuškama podsećaju me na vodu: na vodeno plavetnilo koje odražava boju prolećnog neba, na smeđe tonove kišnih kapi, na letnje zelenilo jezera, na alge koje počinju da cvetaju, na sivu boju reke koja nosi otopljeni sneg. Ranije su me kroz mokro granje posmatrale samo Semove žute oči, a sada osećam na sebi težinu pogleda celog čopora. Težinu onoga što znaju, težinu njihovih neizrečenih misli.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere , Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 360 str.; 978-86-521-0683-7;