knjizara.com
Intervju sa Evom

Danica Miletić (autor)

Intervju sa Evom
rasprodato

"Svaki je čovek deo velikog plana. Nijedan manje vredniji od drugog u savršenom sklopu univerzuma. Jedna pazlica, jedan komadić bez koga bi sve oko nas bilo nepotpuno, nedovršeno. Dakle, mi smo plan.I rađamo se da bismo planirali. Postavljali sebi ciljeve. Od prvog koraka, pa do poslednjeg izdisaja. Ali, neke se stvari, ipak, ne mogu skrojiti i događaće nam se nezavisno od naše volje, od naših želja i htenja. Pokazaće nam se to makar jednom, a nekima i više puta tokom ovog trenutka, zvanog život.
I ja sam imala plan. Sve do danas, sve do Eve. Nju nisam planirala. Došla je sama. Prosto se nametnula. Kao da je imala potpuno i prirodno pravo da bude napisana. Stigla je odj

ednom, sa svim likovima koji će je pratiti, sa imenima, detaljima koji će mi se, dok budem beležila, otkrivati, jedan po jedan. Eva koja hoda po žici upletenoj od stvarnog i nestvarnog. Od smeha, do suza. Od detinjstva, do sazrevanja. Vodila me je kroz svoje pustolovine. I vodiće i vas. Bilo bi mi neizmerno drago da sa vašim srcem učini ono što je i sa mojim. Nije sve naš plan, ponešto je i volja bogova."

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Srpska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: ARTE; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 383 str.; 978-86-6415-054-5;