knjizara.com
Illustrator CS za Windows i Macintosh

Elaine Weinmann, Peter Lourekas (autor)

Illustrator CS za Windows i Macintosh
rasprodato

Naučite Illustrator na brz i lak način! Ovaj Vizuelni Brzi Vodič koristi slike umesto dugih objašnjenja. Za tren oka ćete ga savladati i raditi u njemu. Morate brzo da naučite Illustrator? Probajte Vizuelni brzi vodič! Koristi lak, vizuelni pristup dok vas uči da radite u Illustratoru, sa slikama koje vas vode kroz program i pokazuju vam šta da radite. Koristite je kao knjigu referenci ? pronađite šta vam treba, a zatim odmah počnite sa radom.

Nema dugih, preopširnih pasusa ? kratki, jasni komentari objašnjavaju vam ono što treba da znate. Prihvatljiva cena, zato što kupovina računarske knjige ne treba da bude investicija sama po sebi. Pored ove knjige

, Elaine Weinmann i Peter Lourekas su takođe napisali, dizajnirali i ilustrovali Visual QuickStart Guides za Photohop, QuarkXPress, LiveMotion i Painter. Njihove knjige su prevedene na 12 jezika i prodate u blizu milion i po primeraka širom sveta. Oni takođe predaju u Pratt Manhattan, Cooper Union School of Art, New School Computer Instruction Center i Parsons School of Design.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarska grafika
Ostali naslovi iz oblasti: DTP

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2005; latinica; 24 cm; 563 str.; 86-7310-297-9;