knjizara.com
Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena

Gejl Evans (autor)

Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena
rasprodato

Da biste postale igrač u svetu biznisa, morate znati glavna pravila prema kojima igraju muškarci – ne da biste ih se doslovno pridržavale, nego zato što morate razumeti teren za igru, čak i ako odaberete da igrate sasvim drugačije. Činjenica je da se premalo žena nalazi na rukovodećim pozicijama i da one manje zarađuju nego njihove muške kolege koje rade isti posao. Knjiga Igraj kao muškarac, pobeđuj kao žena otkriva nam i razloge zašto je to tako. Biznis je igra koju muškarci odmalena poznaju, u kojoj je pobeda jedini cilj i gde su agresivan nastup, samopromovisanje i samouverenost pokazatelji moći. Žene pak u ovoj ig

ri nisu u prednosti, jer su pre svega učene da sarađuju, a ne da se takmiče, da uživaju u procesu rada, a ne u postignutim rezultatima, i da teže prvenstveno pohvalama, a ne uspehu.
U ovoj informativnoj i praktičnoj knjizi, Evansova nam otkriva pravila tzv. muške igre, upućuje nas na načine na koje muškarci pospešuju svoju karijeru i podučava kako da igramo mudrije i pobeđujemo, istovremeno koristeći ženama svojstvene veštine, kao što su lakoća komunikacije i intuicija.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čarobna knjiga; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 166 str.; 978-86-7702-222-8;