knjizara.com
IT u primjeni

Žak Pasino, D. G. Severans (autor)

IT u primjeni
rasprodato

Informacione tehnologije (IT) pružaju dobre mogućnosti za dramatično unapređivanje poslovnih procesa kako unutar preduzeća tako i između njih. Međutim, do danas su ulaganja u IT za restrukturiranje, repozicioniranje, preuređenje i promene veličine preduzeća imala ograničen uspeh. Još uvek postoji širok jaz između vizionarskih strategija koje firme načelno slede i stvarnih učinaka koje postižu. Ova knjiga će vam pomoći da zatvorite taj jaz između ambicija i uspeha. Utemeljena na razum

nom, širokom okviru za menadžment, ali s posebnom pažnjom posvećena informacionoj tehnologiji, pomoći će vam da ponovo razmotrite prirodu projekata preokreta poslovanja i pokazati vam kako da iskorenite uzroke neuspeha u realizaciji.

"Oni koji ne uče na greškama iz prošlosti osuđeni su na njihovo ponavljanje" izreka je koja se apsolutno može primjeniti na informacione tehnologije. IT u primjeni je knjiga koja će se i u budućnosti koristiti kao ključno relevantno štivo koje bi svaki uspešan poslovni čovek trebalo da prouči.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Informaciona tehnologija
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Mate; 2009; Broširani povez; latinica; 23 cm; 232 str.; 978-953-246-064-3;