knjizara.com
Glasovi srca

Jan-Filip Zendker (autor)

Glasovi srca
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Roman Osluškivanje srca Jan-Filipa Zendkera je fenomen: knjiga je tokom godina osvojila stotine hiljada čitalačkih srca – i svakoga dana je takvih sve više. Sa Glasovima srca ovaj bestseler dobija veličanstveni nastavak.
Jednog hladnog jesenjeg jutra Džulija Vin dobija zagonetno pismo od U Baa, svoga polubrata iz Burme. Prošlo je deset godina od kada se vratila iz Burme kao drugačija osoba. Tražila je svoga oca, pronašla je polubrata i oduševila se najlepšom ljubavnom pričom koju je ikada čula. U međuvremenu je ostvarila lepu karijeru u njujorškoj advokatskoj kancelariji i u potpunosti se vratila zapadnjačkom načinu života.
Sa bratovljevim p

ismom se Džuliji ne vraćaju samo sećanja nego joj postaje jasno da je zaboravila ondašnja učenja o ljubavi i životu. U Ba joj je deset godina ranije u staroj i predivnoj čajdžinici otkrio neverovatnu priču njihovog oca, koji je otkrio da svako srce kuca drugačije i koji se zaljubio u Mi Mi jer nikada ranije nije čuo lepši zvuk otkucaja svog srca...
Osim toga, od tog jutra joj se događa nešto čudno: neki glas joj stalno odzvanja u glavi i budi duboka osećanja. Džulija počinje da se plaši da gubi razum, ali joj tada postaje jasno da joj može pomoći jedino U Ba. Uz njegovu pomoć mora da istraži poreklo i tajnu glasa i pronađe svoju sreću.
Nastavak bestselera Osluškivanje srca.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Nemačka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 340 str.; 978-86-521-1135-0;