knjizara.com
Flash Professional 8 - Praktične vežbe

James Gonzalez (autor)

Flash Professional 8 - Praktične vežbe
rasprodato

Naučite Flash Professional 8 uz praktične vežbe i video-demonstracije. Volite li učenje kroz vežbu? Da li su vam priručnici dosadni i bez dovoljno primera iz realnog sveta? Želite li konkretnu obuku koja pruža više od teorije i dodatne literature? Ako je tako, ovo je knjiga za vas.

Pomoću ovih praktičnih vežbi sa savetima i detaljnim kolor ilustracijama naučićete najnovije tehnike za pravljenje Flash animacija i interaktivnih programa. Korisnici Flash Basica 8 i Flash Professionala 8 otkriće kako da koriste ključne alate ovog moćnog programa za stvaranje vektorske animacije. Učitavaćete bitm

ape, zvukove i video tako da vaši Flash projekti budu privlačniji, ubacićete interaktivnost i dinamički sadržaj korišćenjem ActionScripta, komponenti i ponašanja (Behaviors). Uz to, naučićete da koristite nove alatke u Flash Professionalu 8, kao što su crtanje objekata (Object Drawing), filtere, metode preklapanja (blending modes), FlashType, Script Assist, video enkoder, i još mnogo toga. Koristeći ovu knjigu, zajedno sa CD-om na kome je mnoštvo vežbi već proverenih u učionici, kao i QuickTime video-demonstracije, začas ćete ovladati ključnim alatima programa.


Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2006; Broširani povez; latinica; 24 cm; 632 str.; 86-7310-354-1;