knjizara.com
Engleski jezik 1 (Početni, Srednji 1 i Srednji 2)

Nada Budisavljević, Naum Dimitrijević, Karin Radovanović (autor)

Engleski jezik 1 (Početni, Srednji 1 i Srednji 2)
rasprodato

Kurs svojim jedinstvenim i proverenim (na preko 60.000 polaznika) metodološkim pristupom (metod g-đe Eve Kraus Srebrić - nosilac katedre Metodike na Filološkom fakultetu u Beogradu) omogućava polaznicima da za 3 meseca (provereno na preko 60.000 polaznika) samostalno savladaju kompletnu pismenost, gramatiku i fonetiku obuhvaćenu nivoom izabranog dela kursa (1. ili 2.) t.j. da govore izabrani strani jezik. Ono što je važno napomenuti je da su spikeri na snimanju tonskog dela izdanja (na CD -ima) dovođeni iz matičnih zemalja jezika koji se uči, tako da slušajući učite i najpravilniji izgovor.
Kurs je ur

adjen tako da imate utisak kao da vam je privatni profesor došao kući koji sa vama vežba, propituje, čeka da odgovorite na pitanja, diktira...
Komplet sadrži:
- UDŽBENIK sa 40.lekcija, rečnik (oko 1900) novih reči , gramatika ( fonetika, morfologija i sintaksa), pismenost, testovi, diktati...
- RADNU SVESKU koja prati udžbenik sa obimnom proverom znanja kroz testove, radne zadatke i fonetska ponavljanja sa rešenjima na kraju knjige.
- 10 kom. AUDIO CD-a sa snimcima 40. lekcija i vežbanjima uporedo sa UDŽBENIKOM i RADNOM SVESKOM. ( diktati, vežbanja, pitanja i rešenja)
- METODSKO UPUTSTVO, kao predlog autora i metodičara, kojim načinom, metodom i tempom će korisnik najbrže (za 3.meseca) i najlakše savladati .

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleski jezik
Ostali naslovi iz oblasti: Strani jezici

Izdavač: Jugovideo d.o.o.; 2003; latinica; 86-7714-005-0;