knjizara.com
Energetska medicina za žene
usklađivanje energije vašeg tela da popravite svoje zdravlje i vitalnost

Dona Eden (autor)

Energetska medicina za žene
rasprodato

Energetska medicina za žene: Usklađivanje vaših telesnih energija radi podrške vašem zdravlju i vitalnostiPredgovor Kristijane Nortrup, autorke medicinske enciklopedije za žene Žensko telo, ženska mudrost i Mudrosti menopauze.

Kroz više od tri decenije Dona Eden je učila ljude kako da rade sa sistemima telesnih energija da bi obnovili svoje prirodne isceljujuće sposobnosti. U ovom dugo očekivanom nastavku njenog bestseler klasika Energetska medicina, Eden govori direktno ženama, pokazujući im kako da koriste energetsku medicinu da bi prevazišle određene zdravstvene izazove sa kojima se suočavaju.

Zdravlje

hormona je suštinsko za dobrobit žene, i u ovoj revolucionarnoj knjizi Eden pokazuje da žena može upravljati svojim hormonima tako što će upravljati svojim energijama. Zapravo, energetska medicina je blagotvorna za lečenje većine zdravstvenih problema. Od PMS-a do menopauze, od bolesti srca do depresije, energetska medicina nudi rešenja za zdravstvene probleme koja tradicionalna medicina često ne uspeva da pruži. Ova knjiga je neophodan izvor zdravlja za žene.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Radioterapija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2015; Broširani povez; latinica; 24 cm; 288 str.; 978-86-7348-483-9;