knjizara.com
Ekonomski rečnik nemačko-srpski
80.000 terminoloških jedinica

Dušan Mihajlov (autor)

Ekonomski rečnik nemačko-srpski
rasprodato

Rečnik je prvenstveno namenjen poslovnim ljudima i stručnjacima: ekonomistima, stručnim i naučnim prevodiocima, administrativnim radnicima i studentima ekonomskih i srodnih nauka, ali i svim zainteresovanim laicima koji poseduju osnovno znanje nemačkog jezika.
Rečnik je sastavljen po abecednom redu, a kod većine odrednica u okviru jedne reči daju se i svi izrazi, fraze i primeri koji korisniku olakšavaju učenje i pamćenje osnovne reči. Reči i izrazi koji se koriste u Austriji i Švajcarskoj obeležene su sa (Ö) i (Š).
Rečnik sadrži preko 80.000 reči i izraza n

a srpskom i nemačkom jeziku iz svih oblasti ekonomije: mikro i makroekonomija, organizacija i upravljanje proizvodnjom, privatno preduzetništvo, revizija i računovodstvo, unutrašnja i spoljna trgovina, carine, špedicija i osiguranje, privredna i aktuarska matematika, statistika, demografija i ekonomska geografija, bankarsko i berzansko poslovanje, finansije, marketing i menadžment, finansijsko pravo, trgovinsko (privredno) pravo, menično pravo, pravo obeležavanja roba, licencno pravo i sl.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Nemački jezik
Ostali naslovi iz oblasti: Rečnici

Izdavač: Građevinska knjiga; 2006; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 1276 str.; 86-395-0476-8;