knjizara.com
ECDL 5.0 Modul 3: Obrada teksta, Microsoft Office Word 2007
Udžbenik za pripremu ECDL ispita

Milorad Marković (autor)

ECDL 5.0 Modul 3: Obrada teksta, Microsoft Office Word 2007
rasprodato

Danas se kao uslov za većinu radnih mesta traži "Poznavanje rada na računaru". Šta se tačno podrazumeva pod tim pojmom kada je u pitanju obrada teksta, saznaćete ako pročitate knjigu "ECDL 5.0 Modul 3: obrada teksta". Zahvaljujući ovom sistematičnom, razumljivom i konciznom udžbeniku, steći ćete nivo znanja potreban za polaganje ispita za Modul 3 međunarodno priznatog sertifikata ECDL.
U udžbeniku je opisana obrada teksta pomoću programa Microsoft Office Word 2007, instaliranim pod operativnim sistemom Microsoft Windows 7.
Po nastavno

m planu za ECDL Modul 3, od kandidata se traži da pokaže sposobnost korišćenja programa za obradu teksta na računaru. Kandidat treba da nauči da radi s dokumentima i sačuva ih u različitim verzijama, da formatira dokument i pripremi ga za distribuciju, te da kopira i premešta tekst unutar dokumenta i između dokumenata. Kandidat mora znati kako da u dokument umeće tabele, slike i crteže, kako da napravi cirkularno pismo i kako da odštampa dokument.
Posebna prednost ovog udžbenika je to što je pisan tačno prema nastavnom planu za ECDL Modul 3, kako bi se kandidati lakše pripremili za polaganje ispita za sertifikat ECDL.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Word , ECDL
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Mikro knjiga; 2009; Broširani povez; latinica; 24 cm; 144 str.; 978-86-7555-350-2;