knjizara.com
Džepni mentor - Razumevanje marketinga

Brus Ren (autor)

Džepni mentor - Razumevanje marketinga
rasprodato

Za uspeh vaše kompanije je ključno da razumete svoje kupce i kako možete efektivno da im plasirate proizvode. U ovoj knjizi ćete naučiti kako da prepoznate marketinške šanse, kako da sarađujete sa ljudima iz marketinga na razvoju planova i da razumete okvirnu sliku. Ova knjiga će vam omogućiti:
uspostavite marketing orijentaciju u svojoj grupi ili preduzeću,
razumete i sprovodite korake u procesu marketinga i
isplanirate efektivne marketinške programe, reklamne kampanje i aktivnosti unapređenja prodaje.

Upozn

ajte svoje mentore
Filip Kotler je svetski priznat ekspert za strateški marketing i profesor međunarodnog marketinga na Kellogg Graduate School of Management (Northwestern University). Brus Ren je profesor marketinga na Andrews University i autor mnogih knjiga o marketing menadžmentu, planiranju i istraživanju.

O „Džepnom mentoru”
Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Data status; 2014; Broširani povez; latinica; 17 cm; 132 str.; 978-86-7478-341-2;