knjizara.com
Džepni mentor - Oblikujte svoju karijeru
ekspertska rešenja za svakodnevne izazove

Džejms Valdrup (autor)

Džepni mentor - Oblikujte svoju karijeru
rasprodato

Vaša karijera se ne svodi samo na odluku koju ste doneli jednom u mladosti. Naprotiv, vi je poboljšavate i oblikujete dok god se profesionalno razvijate. Ovaj vodič će vam pomoći da:
prepoznate kada i zašto je vreme za promenu,
nadogradite svoje veštine da biste ostali konkurentni,
uočite prilike za razvoj karijere.

Upoznajte svog mentora
James Waldroop i Timothy Butler su psiholozi specijalizovani za razvoj karijere koji su preko dvadeset godina radili zajedno u Harvard Business School, gde je dr Butler sada viši saradnik i direktor odeljenja za razvoj karijere. Dugo godina su pomagali poslovnim ljudima da upravljaju procesom planiranja i razvoja karijere.

O

„Džepnom mentoru”
Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno susreću na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovni uspeh , Stres
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Data status; 2009; Broširani povez; latinica; 18 cm; 88 str.; 978-86-7478-093-0;