knjizara.com
Duh koji pleni

Edvard De Bono (autor)

Duh koji pleni
rasprodato

Mnogo novca trošimo na odeću, kozmetiku, dijete i vežbanje, pa čak i na plastičnu hirurgiju, a sve u želji da ulepšamo svoje telo. Retko razmišljamo o nečemu što će sigurno istaći našu privlačnost. To ništa ne košta, zahteva malo vremena, bez toga čak i fizički privlačne osobe postaju nedopadljive. U pitanju je duh koji pleni. Ako su vaša razmišljanja dosadna, a sagovornici vas sa naporom slušaju, vi nećete ostaviti dobar utisak na ljude, ma koliko bili privlačni.
Edvard de Bono, koj

i se proslavio menjajući način mišljenja mnogih ljudi, u ovoj knjizi jasno i praktično pokazuje kako da ostavite dobar utisak na sagovornike koristeći neke jednostavne taktike u konverzaciji. On vas uči kako da saslušate sagovornika, da se složite s njim ako treba, ali i da iznesete svoje mišljenje, stav ili neslaganje.
Želite li da postanete neodoljivi u razgovoru sa suprotnim polom ili sa poslovnim partnerom? U tom slučaju samo sledite De Bonove savete i videćete kakvu će neverovatnu revoluciju njihova primena izazvati u vašem životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć , Komunikacija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 264 str.; 978-86-7804-463-2;