knjizara.com
Dinosaurusi - kreativne aktivnosti

Peni Vorms (autor)

Dinosaurusi - kreativne aktivnosti
rasprodato

Putujemo u prošlost, otprilike 165 miliona godina unazad – davno pre nego što su ljudi počeli da žive na planeti Zemlji. Zaputili smo se u zemlju kojom su vladali dinosaurusi, gde su veliki leteći reptili jedrili nebom, a gigantska morska stvorenja terorisala mora. Spremni? VREME JE ZA POČETAK ISTRAŽIVANJA!

Vratite se u prošlost, sve do doba dinosaurusa, uz pomoć ove zadivljujuće knjige kreativnih aktivnosti.Sve slagalice, igre i kreativne zanimacije su zasnovane na praistorijskim stvorenjima, među kojima su i ti reks, stegosaurus, triceratops i diplodokus.
Pronađite sve svoje najdraže dinosauruse upravo ovde!

Čeka vas mnogo crtanja i bojenja. Smišljajte, stv

arajte, crtajte, maštajte! Na kraju knjige ćete pronaći nalepnice dinosaurusa. Više puta možete da ih zalepite i odlepite na plastificirane plakate i tako stvorite sjajne predstave. U knjizi se nalaze i šabloni za crtanje. Isecite ih i koristite! Uočite razlike, spojte tačkice, pronađite izlaz iz lavirinta i napravite još mnogo toga. Na kraju knjige rešite najbolji kviz o dinosaurusima.Satima se zabavljajte izrađujući gigantosaurusa, vrtešku s dinosaurusima i filmsku knjižicu. Uživajte!

SJAJNI DODATCI:
* nalepnice praistorijskih bića
* plastificirani plakati s prizorima iz doba jure
* kolaž-papiri s uzorkom životinjske kože
* šabloni za crtanje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dinosaurusi
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Profil knjiga; 2015; Broširani povez; ćirilica; 31 cm; 84 str.;