knjizara.com
Dijete oštećuju mozak
kako da izgubite kilažu, ali ne i pamet

Bredli Trevor Griv (autor)

Dijete oštećuju mozak
rasprodato

Jesu li mršavi ljudi srećniji, pametniji ili uspešniji od gojaznih? Ne, verovatno nisu. Pouzdano znamo samo to da se oni lakše provlače kroz uske prolaze. Bredli Trevor Griv u knjizi Dijete oštećuju mozak koristi svoju prepoznatljivu vrcavost i duhovite fotografije životinja kako bi pokazao da pravi motiv za smanjivanje i održavanje težine treba da bude jedino uživanje u zdravijem životu i što bolje iskorišćavanje ovo malo vremena što ga imamo.

Ne trebaju vam doktorska titula, milioni dolara, estetska hirurgija, biblioteka puna skupih knjiga o dijetama ili kombinezon za znojenje kako biste bili u formi. Knjiga Dijete o

štećuju mozak predstavlja savršeno štivo za svakoga ko hoće da se dovede u red a da se usput i malo nasmeje, ali ona je i neodoljivo osvežavajući vodič za lepši, bolji i zdraviji život bez lažnih obećanja, dijetalnih splačina i grejača za noge.

Ime Bredlija Trevora Griva, autora savremenog klasika Knjiga za kišni dan, odomaćeno je u sto pet zemalja. Njegovih prethodnih dvanaest knjiga osvajale su nagrade širom sveta i prodale se u više od dvanaest miliona primeraka.


Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Laguna; 2008; latinica; 14 cm; 135 str.; 978-86-7436-788-9;