knjizara.com
Čudesni mineralni dodatak 21. veka

Džim V. Hambl (autor)

Čudesni mineralni dodatak 21. veka
rasprodato

Jon hlor-dioksida je najjači prirodni uništavač virusa, bakterija, parazita i ostalih mikroorganizama u ljudskom organizmu !
U kontaktu sa njima ubija ih oduzimanjem elektrona, uz oslobađanje velike energije, tako da se ponaša kao mikro dinamit u organizmu. Time se na njega ne može razviti rezistencija virusa i bakterija, a nema ni negativnih posledica na naše telo, kao većina „lekova“ farmako-industrije!
Slučajno otkriće u lečenju malarije u prašumama Južne Amerike i dalja istraživanja dovela su Džima Hambla do možda najvećeg otkrića u istoriji medicine!
MMS je najbliži v

ekovnom snu čovečanstva da pronađe mitski lek za sve bolesti – panaceju, snu da zatvori davno otvorenu Pandorinu kutiju, vrativši u nju bolesti rasejane po svetu.
Džim Hambl se krije negde u Južnoj Americi, jer svetske farmaceutske kompanije žele da ga ubiju (uviđajući da je MMS najveća opasnost po njihove milijarde profita zarađenih na trovanju čovečanstva u „lečenju“ samo simptoma a ne uzroka bolesti), ne shvatajući da time ne mogu da zaustave lavinu širenja po svetu MMS-a koju je Džim pokrenuo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina , Fizioterapija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Esotheria; 2009; Broširani povez; latinica; 23 cm; 288 str.; 978-86-7348-400-6;