knjizara.com
Čišćenje organizma

Genadij Petrovič Malahov (autor)

Čišćenje organizma
rasprodato

Prva knjiga Genadija Malahova koja je objavljena kod nas. Posle nje usledile su mnoge druge, sa čim su dobro upoznati svi poznavaoci alternativne medicine. Međutim, ova knjiga je i danas najtraženija. To je knjiga koja se najčešće preporučuje među prijateljima i koja je izazvala pozitivan korak ka upoznavanju naše čitalačke publike sa alternativnom medicinom i širinom koju ona nosi u sebi.
Ovo izdanje "Čišćenja organizma" je prečišćeno, dorađeno i dopunjeno izdanje. Prva verzija ove knjige prevashodno se bavila čišćenjem jetre, debelog creva i bubrega. Ovo novije izdanje ob

ogaćeno je dodatnim poglavljima kao što su čišćenje vezivnog tkiva, čišćenje limfe i krvi, čišćenje tetiva i hrskavica, polnih organa, čišćenje organizma na ćelijskom nivou, čišćenje od pesticida i teških metala i još mnoga druga. Za one ljude koje zanima alternativni pristup lečenju i uopšte razmišljanju o čovekovom organizmu i procesima u njemu, a da ranije nisu bili upoznati sa Malahovljevim knjigama, ova knjiga predstavlja najbolji uvod u svet alternativne medicine.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Prometej - Zemun; 3. izdanje, 2010; Broširani povez; latinica; 20 cm; 262 str.; 978-86-87971-05-9;